Jeg virkelig træt af på udkig efter en vicevært, der ville komme ind på kontoret for at få en håndfuld timer om måneden på en overkommelig pris. For det foregående år eller deromkring, jeg besluttede derfor at udføre jobbet selv og har fundet ud af en løsning til at gøre det uden at blive udmattet eller vrede.

Her er nogle tips, der kan spare dig penge og tid i forhold til rengøring af kontoret:

1. Forbrugsvarer og Gear - jeg har købt et par produkter for at opretholde mit opbevaringsrum, så de kan være praktisk. En fjerkost, skraldeposer, papirhåndklæder, og luftfriskere er om alt hvad du får brug for. Det eneste stykke grej, som jeg har, er en ny opretstående støvsuger med vedhæftede filer.

to. Fælles vedligeholdelse - Når hver eneste kunde forlader virksomheden efter en aftale, jeg hurtigt tjekke området for elementer, der ønsker interesse. Tomme flasker er sat i en pose på dørhåndtaget præcis, hvor de ikke kan ses. Puder er rettet omkring forguder sæder. Papirclips eller stumper af papir rundt om gulvet opfanges i hånden. Bøger er rettede. Dette kræver kun et par minutter, men tilbyder overlegen præsentation for følgende klienten.

tre. Reaktive opgaver - jeg tømmer skraldespande, når de er omkring halvt fyldt. Der er 4 i min suite af kontorer, så én bestemt massiv sort affaldssæk er ikke kun passende for disse, men også tillader mig at tømme shredder på samme tid. Når jeg forlader arbejdspladsen i finish af din dag, jeg tager en bestemt taske med mig for papirkurven bin.

Hvis der er behov for at vakuum - I vakuum. Dette er virkelig er normalt vejr-relaterede proces, der opstår, når individer bringe i sne eller mudder på deres sko. Primært fordi jeg har en mat inden for hoveddøren og ofte arbejder i sok-fødder, har jeg bemærket, at kundekreds normalt tage deres fodtøj af og efterlade dem på måtten. Det hjælper!

fire. "Ingen show" afstøvning - Det kræver kun et antal minutter for støv hver eneste af mine 3 værelser. Typisk jeg kan alt dette gennem et bestemt tidspunkt udnævnelsen når kunden aflyser eller ikke vil vise. Talrige eksempler, har jeg fundet, at jeg hovedsageligt kan gøre et bestemt område ad gangen i en pause mellem mine aftaler.

De fleste af mine kunder er voksne, så du vil finde sjældent nogen fingeraftryk eller klæbrige pletter, men når nogle synes, kan en fugtig klud slette dem på få minutter.

Hvis jeg troede, at jeg var nødt til at tilbringe en time eller to i finish af en lang og travl uge for at rense kontoret, jeg sandsynligvis ville ikke være tilfreds over det. Breaking the udføre ned i små opgaver, der kan spredes i løbet af ugen, ikke desto mindre, er absolut en enkel og tilfredsstillende måde virksomhedens faktorer, efter at de er nødt til at være afsluttet. Det reducerer også udgifterne ved at konvertere små perioder til produktiv aktivitet.

Af den måde, behøver du gerne vil lære mere om stigende din virksomheds indtjening hurtigt?

I så fald, skal du hente min helt nye mini-bog "opdage hemmeligheder til at øge din fortjeneste ved at åbne virksomhed til succes" her:

Vicevært Madlavning restauranter


Når det kommer til industriel rengøring, hver Oprettelse og arbejdsområde har sit personlige sæt kræver og specifikationer på passende bevare et sundheds-og behagelig atmosfære. Ligesom sundhedsrelaterede kontor rengøring skal opfylde kravene for eksempel dem fra hippa, restauranter har deres helt eget sæt af krav, som skal følges for at være i stand til at opfylde regeringens sundhed afdeling specifikationer og hold udsigterne sikker og glad tilstrækkelig til at vende tilbage.

Holde en konsekvent ren spise miljø for lånere i restauranten i tillæg til en ren og sanitære køkken og forberedelse område for medarbejdere er normalt en skal i restauranten markedet. Have organiseret rutiner og systemer i stedet for dag-til-dag, ugentlige og måned-til-måned rengøringsopgaver vil sætte make opretholde restauranten hele tiden rense en meget lettere aktivitet. En masse af restaurant ejere vælger at holde sig til, hvad de er meget gode til som omfatter opskrift skabelse, madlavning og kundesupport og forlade rengøringsopgaver til en ekspert kommerciel rengøring.

En hel rengøringsopgaver skal udføres alle gennem hvert skift på en restaurant, specielt i køkkenet. Børstning grill mellem madlavning fjerkræ, rødt kød og fisk, tørre ned prep steder og måltider linje, skifte ud skærebrætter, desinfektion og ændre vand og rengøring af værktøj og tømning papirkurven placeringer er alle spørgsmål, der bør foretages i hele driftstimer i en restaurant. Arbejdstagere skal uddannes til at udføre disse faktorer som en måde at videregive wellness afdeling standarder.

Industrielle rengørings- selskaber kommer generelt i restauranter umiddelbart efter timer hver dag for at opnå hver dag rengøring opgaver. Daglige restaurant rengøringsopgaver består af elementer for eksempel rengøring ud fedt fælder, ændre ud folie foringer af grill, flattops og intervaller, vask gulvmåtter, sanitizing alle overflader, vask apparater som dåseåbnere, og rengøring ovne og frituregryder. De er blot en række af dine masser af steder, der skal løses, når holde en restaurant rent. Erhvervelse af en janitorial virksomhed kommer i ved lukketid hver dag gør det muligt for restaurant ejere til at udlicitere nogle af det ansvar, der følger med at bevare en restaurant.

Spisestuer bliver nødt til også holdes pænt. Naturligvis er tabeller rengøres mellem hver enkelt kunde og ofte gulve omkring tabeller skal renses på samme tid. Bevarelse renlighed er vigtigt at holde udsigter glade og sundere. Ved lukketid, vil spiseplads brug for meget mere opmærksomhed til at have det rengøres og desinficeres for den følgende dags lille virksomhed. Når udsigterne er væk, er spisestue steder ofte fejet, tørrede, og støvsuges med ud at forstyrre spise støde på. Tabeller samt andre overflader i spisesteder kan derefter blive renset også.

Typiske rengøring gøremål udføres ugentlige og månedlige er et godt tidspunkt for dig at bringe i kommercielle rengøringsmidler, der er at fagfolk oplevet på at erhverve rengøring udført passende. Afkalkning af dræn og vandhaner, rengøring ovne og gulvafløb rengøring bør udføres ugentligt. Nogle steder, der kan håndteres måned-til-måned omfatter rengøring frysere, vaskemaskiner lofter og vægge og vask bag ovn, komfur, frituregryder at reducere ned på fedt konstruere op.

Holde en restaurant ren er en ikke omsættelige krav. Dropper bolden i denne placering kan føre til katastrofer hvor som helst fra dårlige vinsmagning måltider til farlige måltider forgiftning. Enten situation absolut resultere i en hurtig afslutning på forbrugernes tilfredshed og sandsynligvis lukningen med restauranten. Overveje at tilføje til dit budget midler til enhver erfaren rengøring service til findes i og støtte dine medarbejdere holder et rent og sundt sted for dine medarbejdere til at arbejde og for kunderne at spise.