Tips om rensning oppe efter Pets

Mellem mudret poter, pels på polstrede møbler, lugte og lejlighedsvis ulykker, vi kan tilbringe en hel del tid rydde op efter vores pelsklædt venner.

Eksperter på Merry Maids tilbyder ejere af kæledyr følgende tips til at holde en ren hjem og håndtering af de mest almindelige problemer.

-Minimering af rod: renere kæledyr betyder et renere hus. Bade og børste dine kæledyr jævnligt at minimere mængden af dyrehår og skæl og til at hjælpe med at fjerne lugt. Holde en lint børste eller fugtig svamp handy til hurtigt afhente løs dyrehår.

-Fjernelse af dyrehår: på tæpper, bruge en vakuum med en god tæppebanker børste eller pensel roll for at fjerne dyrehår. Polstring, brug velour pensler, tape ruller eller selv gummi bunden af en ren tennis sko og fjern skind ved hjælp af lys, selv slagtilfælde.

-Ophævelse af pletter: Fortynd steder med en fugtig klud og derefter rense området med en kvart af vand blandet med en teskefuld hvid eddike. Rengøring løsninger fra din lokale pet opmagasinere eller supermarked også arbejde godt i ophæve bejdse og odors. Sørg for at følge anvisningerne fra etiket og tillader dem at arbejde for det fulde beløb angivet.

Når jeres pet har maveproblemer, rydde op i disse ulykker hurtigt, som syrer kan plette dit tæppe. Behandle det ramte område ved hjælp af en professionel tæppe vaskemiddel, og skyl med rent varmt vand. Uddrag de snavsede løsninger fra gulvtæppet.